Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέα συνάντηση Μανωλά με Ζενίτ

Νέα συνάντηση θα έχει η πλευρά του Κώστα Μανωλά με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια που προέκυψαν και η μεταγραφή του Έλληνα στόπερ να προχωρήσει.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής σήμερα το πρωί έβαλε σε κίνδυνο τη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Έλληνα στόπερ να μην παρουσιάζεται σε κλινική της Ρώμης για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο λόγος είχε να κάνει με τη διαφωνία του Μανωλά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων στον λογαριασμό του, με τους Ρώσους να επιθυμούν να πληρώσουν σε ρούβλια και τον Μανωλά να απαιτεί αυτό να γίνει σε ευρώ.

Όπως ανέφερε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το μεσημέρι της Τετάρτης υπάρχει νέα συνάντηση μεταξύ της πλευράς του Κώστα Μανωλά και των ανθρώπων της Ζενίτ, προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφωνίες μεταξύ τους και η μεταγραφή να μην «ναυαγήσει».

Άλλωστε η Ρόμα έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Ζενίτ σε ένα ποσό ρεκόρ για Έλληνα ποδοσφαιριστή το οποίο θα φτάσει τα 34 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Φαίνεται πως μεταξύ Ζενίτ και Μανωλά υπάρχει η θέληση να βρεθεί άκρη σχετικά με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε και ο Έλληνας αμυντικός να περάσει τα ιατρικά τεστ, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button