Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σαντάο στη λίστα της ΑΕΚ για στόπερ

 Ο Βραζιλιάνος και άλλα 2-3 ονόματα στην τελική ευθεία για την επιλογή – Μυστικός ο πρώτος στόχος.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει στόπερ, καθώς μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, το γεγονός ότι ο Λαμπρόπουλος είναι σε περίοδο αποκατάστασης και έχει δρόμο ακόμα, η Ένωση έχει μείνει με τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, αλλά και τον Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνάς της.

Η ΑΕΚ τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις στόπερ, θέλοντας να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή. Ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Βραζιλιάνος Σαντάο. Σύμφωνα με την Ώρα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο) πανήψυλος στόπερ (1.93) είναι στις επιλογές που εξετάζει η ΑΕΚ. Ο Σαντάο έμεινε ελεύθερος από την Ανζί και αναζητά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, με την Ένωση να τον εξετάζει. Δεν είναι όμως ο μόνος. Η ΑΕΚ δουλεύει παράλληλα άλλες δυο – τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ενώ παραμένει μυστικός ο πρώτος στόχος.

Όσον αφορά τον Σαντάο ξεκίνησε την καριέρα του φτιάχνοντας καλό όνομα στην Βραζιλία ανήκοντας στην Γκουαρανί από το 2005 έως το 2008 (52 συμμετοχές και 7 γκολ), ενώ έπαιξε δανεικός στην Ατλέτικο PRτη σεζόν 2006-07 (32 συμμετοχές, 1 γκολ).

Το 2008 πήγε στην Ντεσπορτίβο Brazil(15 συμμετοχές), ενώ στην πορεία αγωνίστηκε σε Φλουμινένσε, Μπαρουέρι (30 συμ.), Σάο Πάολο (44 συμ.,1γκολ), για να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα το 2012 όπου δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ εκείνη τη σεζόν.

Το 2013 η Κουμπάν του Κράσνοντας έδωσε 3 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της. Εκεί έμεινε ως το 2016 έχοντας 94 συμμετοχές και τρία γκολ, για να πάρει μεταγραφή το 2016 στην Ανζί με την οποία είχε 7 συμμετοχές. Από τις 12 Μαρτίου είναι ελεύθερος και η ΑΕΚ τον εξετάζει…

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button