Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Εξετάζει Χουάνγκ η Νάπολι

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #HuangInbeom #Napoli #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι.

Στο ραντάρ της Νάπολι βρίσκεται ο Ίνμπομ Χουάνγκ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ του Ολυμπιακού κάνει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ελλάδα, ενώ είχε θετική παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino», οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν θετική εικόνα για τον άσο των «ερυθρολεύκων», με το ενδιαφέρον τους να προκύπτει από την καλή απόδοση του συμπατριώτη του Κιμ, που αγόρασαν πέρυσι από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Ναπολιτάνοι σκέφτονται να συνεχίσουν το άνοιγμα στην αγορά της Νότιας Κορέας, με τον Ίνμπομ Χουάνγκ να είναι από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Εξάλλου, ο 26χρονος μέσος φέτος αποτελεί βασικό στέλεχος των Πειραιωτών, δείχνοντας μια σταθερότητα στην απόδοσή του και ξεχώρισε για τις αστείρευτες δυνάμεις του, μετρώντας 39 συμμετοχές 5 γκολ και 4 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Χουάνγκ λήγει το 2025 και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα αξιολογήσει τις όποιες προτάσεις φτάσουν για έναν παίκτη, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, αλλά εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι της ενδεκάδας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button