ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Λαμία Κ19!

Εντός έδρας ήττα για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 0-3!

Εντός έδρας ήττα για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 0-3!

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από νωρίς τη διάθεση τους να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη. Στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη, ο Καλογερόπουλος έκανε σε πρώτο χρόνο την κεφάλια, και ο Χαραλαμπόγλου με αριστερό γυριστό έκανε το 0-1.

Στο 57’ ο Μουζακίτης έκανε την κάθετη πάσα στον Φρέρη, ο οποίος είδε την κίνηση του Χ. Κωστούλα και σκόραρε σε κενή εστία για το 0-2.

Στο 77’ και ενώ ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει ο Χ. Κωστούλας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή με τον αντίπαλο αμυντικό να του κάνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με εκτέλεση “πανένκα” διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Συνθέσεις:

Λαμία: Τροπουλος, Καψαλιαρης (46 Γαλαριώτης), Σεντης, Λαμπρόπουλος, Κοχλιος (50 Αποστολου), Ζαλοκώστας, Μαργαρίτης, Ρωμανός, Δρόσος (75 Τσατσος), Βρετας (76 Τσαμαλης), Κοντονικος

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Ρέτσος (69’ Πετρόπουλος), Κ. Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Δρόσος, Κουτσογούλας (54’ Χ. Κωστούλας), Μουζακίτης (69’ Σταράκης), Χαραλαμπόγλου (58’ Μπακούλας), Προκοπίου, Πατήρας (54’ Παπακανέλλος).

Διαβάστε επίσης

Back to top button