Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βαθιά ανάσα για τη Φιορεντίνα

Σημαντική νίκη με 1-0 πήρε η Φιορεντίνα κόντρα στη ΣΠΑΛ.

SERIE A’-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΠΑΛ: 1-0

Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Φιορεντίνα, που κέρδισε με 1-0 τη ΣΠΑΛ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον πάτο η ΣΠΑΛ.

Στο 6ο μόλις λεπτό οι «βιόλα» βρήκαν δίχτυα με τον Μπόατενγκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 16’ το σουτ του Πετάνια πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 31ο λεπτό, ο Μπερίσα έσωσε μετά από σουτ του Καστροβίλι, ενώ στο 43’ ο Μουρτζία σέντραρε από αριστερά και ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά εξ επαφής αλλά αστόχησε.

Στο 49ο λεπτό, ο Κιέζα σούταρε άστοχα από ιδανικό σημείο, μετά από γύρισμα του Βλάχοβιτς, ενώ στο 77’ ο Βαλότι έκανε μαγική ενέργεια αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ. Στο 81’ ο Μπερίσα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπενάσι  και από το κόρνερ, ο Πετσέγια με κεφαλιά έκανε το 1-0.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Νταλμπέρ, Πετσέγια, Κάσερες, Λιρόλα, Μιλένκοβιτς, Μπενάσι, Πουλγκάρ, Κατσροβίλι, Κιέζα (75’ Κουτρόνε), Μπόατενγκ (46’ Βλάχοβιτς)

ΣΠΑΛ: Μπερίσα, Βικάρι, Τσιόνεκ, Φελίπε, Ιγκόρ (86’ Γιάνκοβιτς), Μισιρόλι, Βαλότι, Μουρτζία, Πετάνια, Ντι Φραντσέσκο (64’ Φλοκάρι), Πετάνια, Στρεφέτσα

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button