Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διάλυση του «συστήματος ΕΠΟ»: 149-32 η ψηφοφορία, 43-11 οι ΕΠΣ!

Πανηγυρικά ψηφίστηκε το νέο καταστατικό της ΕΠΟ και άνοιξε οριστικά ο δρόμος για τις εκλογές! Άνευ προηγουμένου συντριβή του «συστήματος» που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο!

Δεν έχει προηγούμενο το αποτέλεσμα της καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, το οποίο αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους FIFA/UEFA και υφυπουργείο Αθλητισμού και ανοίγει οριστικά το δρόμο για τις εκλογές στην ομοσπονδία το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Το νέο Καταστατικό υπερψηφίστηκε, κάτι που ήταν προαπαιτούμενο για τις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ προηγουμένως αποσύρθηκε η διάταξη περί κωλυμάτων που αποτελούσε «αγκάθι».

Η ήττα του παλαιού καθεστώτος που πολύ θα επιθυμούσε την μη διεξαγωγή των εκλογών, ήταν συντριπτική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Συγκεκριμένα:

Υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν: ΟΛΕΣ οι παρούσες ΠΑΕ της Super League, οι 3 εκπρόσωποι της Football League, αλλά και… 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων και οι… εκπλήξεις των Τρικάλων και των Χανίων! Σε ψήφους, αυτό μεταφράζεται σε 149 «ναι»!

«Όχι» στο νέο Καταστατικό ψήφισαν μόλις 11 Ενώσεις, εκ των οποίων η Μεσσηνία ήταν διασπασμένη (2-1 υπέρ του «όχι»). Οι υπόλοιπες ήταν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λακωνίας, Λασιθίου και Πειραιά.

Ακολουθούν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της Προσωρινής Διοίκησης που επίσης αναμένεται να υπερψηφιστούν άνετα.

Να σημειωθεί πως στις τάξεις της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση για το συντριπτικό αποτέλεσμα και για το ότι κατέστη πλέον σαφές πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button