Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διοικητικό συμβούλιο με αρκετά και σημαντικά θέματα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας!

Έχουμε νέους ενωσιακούς προπονητές, απονομές κυπέλλου και μεταλλίων στις περσινές πρωταθλήτριες της Β΄Φθιώτιδας.

Έχουμε νέους Ενωσιακούς προπονητές…

Αρκετά και σημαντικά θέματα συζητήθηκαν σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Από τον κορωνοϊό, στους νέους ενωσιακούς προπονητές και από τις απονομές έως και τα πρωταθλήματα υποδομής.

Επίσης, ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν το ενωσιακό γήπεδο όπου εγκρίθηκε πρόταση για επέκταση της σύμβασης με το Δήμο Λαμιέων για το Ενωσιακό γήπεδο για 4 χρόνια.

Τώρα, νέοι ενωσιακοί προπονητές θα είναι οι Γιάννης Αποστόλου και ο Δημήτρης Ασημάκης, ενώ γνωστό έγινε πως τη φετινή σεζόν θα διεξαχθούν δύο πρωταθλήματα υποδομής Κ16 και Κ14. Οι μικρότερες ηλικίες θα ενσωματωθούν στα φεστιβάλ που διοργανώνει η ΕΠΣΦ, λόγω της πανδημίας.

Ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας, ανάμεσα στο Νέο Κρίκελλο και τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου αναβλήθηκε, για προληπτικούς λόγους έπειτα από το κρούσμα που βρέθηκε σε ποδοσφαιρική των γηπεδούχων, την περασμένη εβδομάδα.

Το Σάββατο που έρχεται, στο Ευρυτανικός – Στυλίδα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην ομάδα των Ευρυτάνων, για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας τη σεζόν 2019-2020. Τις επόμενες αγωνιστικές θα ακολουθήσουν οι απονομές και στις υπόλοιπες περσινές πρωταθλήτριες ομάδες.

Τέλος, προτάθκηκε η διοργάνωση του κυπέλλου Φθιώτιδας να μετονομαστεί σε «Αλέκος Θεοφανόπουλος» στη μνήμη του παλιού παράγοντα του ΑΠΟ Αταλάντης, ο οποίος έπεσε θύμα αιματηρής ένοπλης ληστείας στο περίπτερο που διατηρούσε στην πόλη της Αταλάντης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button