Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Στις 500 χιλιάδες ευρώ η διαφορά με την Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, με την διαφορά του Ολυμπιακού και της Τραμπζονσπόρ, να είναι στο μισό εκατ. ευρώ. #slgr #olympiacosfc #trabzonspor #Μασούρας #transfernews #season2022_2023

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, με την διαφορά του Ολυμπιακού και της Τραμπζονσπόρ, να είναι στο μισό εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφική αγορά της Τουρκίας κλείνει στις 8 Σεπτεμβρίου και η Τραμπζονσπόρ «τρέχει» για να κλείσει τις μεταγραφικές υποχρεώσεις της μέχρι τότε.

Μία από αυτές, είναι ο Γιώργος Μασούρας, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ζητάει πέντε εκατ. ευρώ αλλά οι πρωταθλητές Τουρκίας δίνουν μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά media, η διαφορά των δύο ομάδων έχει κατέβει στο μισό εκατ. ευρώ, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα ποσά. Πάντως, αυτό που επαναλαμβάνεται από τη γειτονική χώρα, είναι πως δύσκολα η Τραμπζονσπόρ θα πιάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Τέλος, έχουν γίνει αναφορές πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει έρθει σε επαφή με τον Μασούρα προκειμένου να τον… ψήσει να πάρει το αεροπλάνο για την Τραπεζούντα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button