Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ρώτησε την Ντόρτμουντ για Παρκ η ΑΕΚ»!

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ βάζουν τον 30χρονο αριστερό μπακ της Ντόρτμουντ, Παρκ Γιου Χο, οι Γερμανοί!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ”fussballtransfers”, η «Ένωση» ρώτησε την Ντόρτμουντ για τον 30χρονο Νοτιοκορεάτη Παρκ Γιου Χο, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει αν αυτό έγινε τώρα ή πριν αποκτηθεί ο Έλντερ Λόπες.

Θυμίζουμε, στο ρόστερ της «Ένωσης» υπάρχουν, πλην του νεοαποκτηθέντα Πορτογάλου, τόσο ο Ντίντακ (τον οποίο δεν άφησε να φύγει η ΑΕΚ) όσο και ο Βινίσιους, με τον Ασιάτη, πάντως, να μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ.

Ο Παρκ αποκτήθηκε από τους Βεστφαλούς, προ διετίας, από τη Μάιντς, αλλά δεν «έπιασε» ποτέ, παίζοντας δέκα φορές με την πρώτη ομάδα (εννέα πέρυσι, μία φέτος), πριν «υποβιβαστεί» στη δεύτερη, μετρώντας άλλες δύο συμμετοχές. Κατάφερε, πάντως, να σκοράρει με την Κυπελλούχο Γερμανίας και δη, στην Ευρώπη! Με γκολ στο 90′, μάλιστα, χαρίζοντας τη νίκη (2-1) στην ομάδα του επί της Κράσνονταρ, στο Europa League.

Στη Μάιντς, όμως, την περίοδο 2013-2015 και στη Βασιλεία (πρώτος του ευρωπαϊκός σταθμός, το 2011) αγωνιζόταν… φουλ και μάλιστα, είχε εξαιρετική παρουσία, «αναγκάζοντας» την Ντόρτμουντ να… σκάσει 3 εκατ. ευρώ, για να τον αποκτήσει, ενώ έχει φορέσει 32 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του δεν ξεπερνάει -τη δεδομένη χρονική στιγμή- τις 750.000 ευρώ, αλλά, δεδομένα, θα έχει μεγάλο συμβόλαιο.

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button