Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τραούστασον!

Ο διεθνής Ισλανδός εξτρέμ της Ραπίντ Βιέννης είναι μια λύση που έχει ξεωρίσει η ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να τελειώσει τη μεταγραφή του Λιβάγια, προχωράει για στόπερ (με τον Βαλιέντε να είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή), όμως ταυτόχρονα κινείται και για την περαιτέρω ενίσχυσή της στα εξτρέμ. Μια λύση που έχει ξεχωρίσει εσχάτως για τη συγκεκριμένη θέση, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής Ισλανδός Άρνορ Τραούστασον.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός (παίζει κυρίως αριστερά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά και στον άξονα), με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές της πατρίδας του (στην πρώτη ομάδα αριθμεί 13 συμμετοχές και πέντε γκολ!), αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Ραπίντ Βιέννης, η οποία τον απέκτησε αντί 2 εκατ. ευρώ από την σουηδική Νόρκεπινγκ.

Ο ύψους 1,82 άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, τις Κέφλαβικ, με την οποία είχε συνολικά 56 συμμετοχές, σκοράροντας 14 φορές. Το 2014 μετακόμισε στην Νόρκεπινγκ, όπου οι επιδώσεις του ήταν πολύ σημαντικές, με 16 γκολ και 19 ασίστ(!) σε 66 παιχνίδια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε συνολικά 33 εμφανίσεις με τη Ραπίντ, στις οποίες πέτυχε τρία γκολ και είχε τέσσερις ασίστ, ενώ αγωνίστηκε με τη φανέλα της τόσο στα προκριματικά του Europa League, όσο και στη φάση των ομίλων.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button