Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απίστευτο ποσό για Εμπαπέ από Άρσεναλ!

Δείτε πόσα δίνει ο Αρσέν Βενγκέρ για να «κλέψει» από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί ο ίδιος ο νεαρός Γάλλος επιθετικός να έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο όσο οι Ισπανοί δεν κάνουν πιο… δυνατή προσφορά για την απόκτησή του, είναι πολύ πιθανή η «σφήνα» από άλλη ομάδα.

Λίγοι, βέβαια, θα περίμεναν ότι θα μπορούσε να μπει δυναμικά στο… παιχνίδι της απόκτησης του Εμπαπέ η Άρσεναλ, αλλά τα δημοσιεύματα στην Αγγλία επιμένουν τις τελευταίες ημέρες πως οι «κανονιέρηδες» όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον παίκτη – αποκάλυψη της φετινής σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και το… εξωπραγματικό ποσό των 142 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δώσει το «ΟΚ» στη διοίκηση και εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Μονακό. Σημειώνεται, επίσης, ότι ο Αλσατός προπονητής είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πατέρα του Εμπαπέ, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζέρ του, και έχει αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Emirates».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button