Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σοβαρές ελπίδες να δικαιωθεί ο Άρης»

O Άρης μπορεί κάλλιστα να δικαιωθεί έχοντας προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως υποστήριξε ο νομικός του ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης.

Ο δημοφιλής δικηγόρος παραχώρησε σχετική συνέντευξη στο «Yellow Radio» και έκανε ειδικά αναφορικά στα νομικά επιχειρήματα των «κίτρινων».

Αναλυτικά:

-Για το θέμα της προσφυγής στο Διαιτητικό ανέφερε: «Με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον ΚΑΠ από την Σούπερ Λιγκ πρέπει να υποβιβαστεί ο 15ος και ο 16ος. Με βάση τον ΚΑΠ λοιπόν πρέπει οπωσδήποτε να πέσει ο 15ος και ο 16ος. Η Σούπερ Λιγκ πήρε μια απόφαση και ανέφερε ότι όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί θα καταλάβει την τελευταία θέση. Αυτήν την απόφαση την πήγε η Σούπερ Λιγκ στην ΕΠΟ, επικυρώθηκε και σύμφωνα με το καταστατικό έχει άμεση ισχύ. Όμως σε κάθε περίπτωση αυτή η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με την προκήρυξη με τον ΚΑΠ. Ο Ηρακλής λοιπόν τώρα θέλει να «σώσει την παρτίδα», ο Άρης επιθυμεί εφόσον υποβιβαστεί ο Ηρακλής να μην σωθεί ο 15ος. Η νομική μου άποψη είναι ότι ο ΚΑΠ είναι υπέρτερος κάθε άλλης απόφασης, έτσι έχουν τα θέματα και θεωρώ ότι ο Άρης έχει σοβαρές ελπίδες να κερδίσει την υπόθεση».

-Για το εάν ο Λεβαδειακός μπορεί στην συνέχεια να προσφύγει και πάλι στο Διαιτητικό στην περίπτωση που δεν δικαιωθεί:

«Αν έχει εκδώσει μια απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο έχω την αίσθηση ότι θα απορριφθεί τυχόν αίτηση του Λεβαδειακού αφού το θέμα έχει κριθεί».

-Για την ένσταση κατά της Λαμίας:

«Για εμένα είναι νομικό παράδοξο, έχω ένα παράπονο γιατί δεν είχα την ανάλογη υποστήριξη, δέχθηκα βολές, δέχθηκα πυρά, ότι ήμουν ο γραφικός. Εγώ επιμένω και λέω ότι ο ΚΑΠ αναφέρει ότι εντός πενθημέρου έπρεπε να εκδικαστούν οι υποθέσεις».

-Για το ότι στο Διαιτητικό πλέον υπάρχουν τακτικοί δικαστές:

«Επειδή πέρυσι είχα βιώσει την εμπειρία με την δικαίωση μας στα διαιτητικό έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους τακτικούς δικαστές. Είναι έμπειροι, ανώτεροι και ανώτατοι δικαστές».

-Για τα διοικητικά θέματα του ΟΦΗ:

«Υπάρχουν διεργασίες στον ΟΦΗ, πνέει νέος άνεμος, η Γ.Σ. θεωρώ ότι θα βγάλει καπνό».

-Για το εάν Άρης και ΟΦΗ μπορούσαν να κινηθούν κατά της κ. Μπόζνου:

«Έγινε αναφορά από τον συνάδελφο του Άρη, δεν γνωρίζω όμως το αποτέλεσμα. Εγώ δεν είχα εξουσιοδότηση να κάνω αναφορά».

-Για το ότι η ποινή του υποβιβασμού δεν έχει περαστεί στον ΚΑΠ και κατά πόσο αυτό θα παίξει ρόλο:

«Σίγουρα θα παίξει ρόλο, δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα από το Διαιτητικό Δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button