Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμφώνησε με την Εμπολι, διαπραγματεύσεις με Τσόσιτς η ΑΕΚ

Ο 24χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ζωής με την Ένωση.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην ΑΕΚ και για την περίπτωση του στόπερ με τον Ούρος Τσόσιτς να είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο 1 επιλογή! Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός της Έμπολι έχει κερδίσει έδαφος, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή. Γενικά οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν προχωρήσει αυτή την υπόθεση της τελευταίες ώρες, δείχνοντας στην πράξη πως ο Τσόσιτς είναι τούτη τη στιγμή στην κορυφή της λίστας.

Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Έμπολι βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, αφού έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι συζητήσεις είναι τόσο προχωρημένες που η ΑΕΚ εκτός από χρήματα σκοπεύει να αφήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στους Ιταλούς. Την ίδια στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις και με τον Τσόσιτς, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ διάρκειας τεσσάρων ετών.

Βρίσκεται σε μια σούπερ ηλικία (24) και με το τετραετές συμβόλαιο που του προσφέρει η Ένωση αφενός δείχνει πόσο πολύ τον θέλει, αφετέρου πόσο τον πιστεύει για παρόν και μέλλον… Προχωράει λοιπόν η ΑΕΚ του Τσόσιτς θέλοντας να τον κλείσει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες…

Την ίδια στιγμή βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» δεν «καίνε» και τον Μαρκ Βαλιέντε. Ο Ισπανός στόπερ πηγαίνοντας στο Ισραήλ τις επόμενες ώρες θα επιχειρήσει να πάρει την ελευθέρας του από τη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, αυτή την ώρα ο Τσόσιτς είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button