Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φερέιρα: «Άθλιος ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας!»

Του έφταιξε ο αγωνιστικός χώρος του προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, με την ομάδα του να κάνει καθυστερήσεις από το 60΄του αγώνα.

Το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μετά την εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας με 1-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα πρωταθλητή, ανταπεξήλθαμε καλά στο παιχνίδι σε έναν αγωνιστικό χώρο που θεωρώ ότι είναι ντροπή. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν ξερός, μας είπανε πριν το παιχνίδι πως θα ποτίσουν τον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν το έκαναν. Αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να φτιάξουν τους αγωνιστικούς χώρους» σημείωσε αρχικά.

Για τα ματς που ακολουθούν και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε:

«Εμείς θα παίξουμε με αυτούς και αυτοί μαζί μας. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ματς, δεν μπορούσε να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο στο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μου έδειξαν μεγάλη διάθεση και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Διαβάστε επίσης

Back to top button