Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κράξιμο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από οργισμένους οπαδούς

Οργισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ.

Απίστευτο κράξιμο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook.

Μερικά από τα σχόλια των οπαδών:

«Μας ντροπιάσατε….. γελάνε και οι πέτρες μαζί μας!!! ΜΟΝΟ το πρωτάθλημα τώρα ο στόχος. Φέρτε πίσω τον Ίβιτς, τον Βιερίνια..φέρτε και Έλληνες όπως τον Σταφυλίδη, τον Παπαδόπουλο…. επιτέλους μας σκάσατε!!!!!», ήταν ένα σχόλιο οπαδού.

«Καταφέρατε να φύγουν όλοι οι Έλληνες παίκτες γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι Έλληνες δεν θα τα κατάφερναν και μπήκαν οι 11 παίκτες χτες και θαρρείς έκαναν αγγαρεία καθόλου πάθος και άρα κανένα ΣΕΒΑΣΜΟ στην φανέλα που φορούν και αντιπροσωπεύει εκατομμύρια φιλάθλους .ΝΤΡΟΠΗ αντιστρέψτε την υφισταμένη κατάσταση πριν είναι πολύ αργά ,πλαισιώστε την με ανθρώπους που νοιώθουν από μπάλα και όχι από <δημοσίους> υπάλληλους», έγραψε ένας ακόμη.

«Καληνύχτα εκεί στην ΠΑΕ, πάτε να βρείτε αυτούς που ευθύνονται στο Βέλγιο & το Ισραήλ, ούτε ένας δεν γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ούτε ένας δεν αξίζει από εσάς να παίζει με τν ΠΑΟΚ. Υγ.Ιβαν ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ΠΑΕ, είναι ιδέα, πάθος, αγάπη, για πολλούς μας, όσοι τα ένιωθαν αυτά τους τελείωσες εσύ κ ο περίγυρος σου, έσωσες τν ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια μην τν αποτελειώνεις σήμερα…».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button