Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Kιριλένκο: «H oμάδα είναι κερδισμένη μέχρι τώρα, παίζουμε σπουδαίο μπάσκετ»

Οι Ρώσοι αγωνίστηκαν ως ομάδα στη φάση των “16” του Εurobasket 2017 απέναντι στην Κροατία και κατάφεραν να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος της Ρωσίας είναι η Εθνική μας ομάδα, με τον Αντρέι Κιριλένκο να μιλά για την έως τώρα πορεία, αλλά και τα κέρδη που έχει αποκομίσει ήδη η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο σάιτ της ρωσικής ομοσπονδίας:

«Δεν υπάρχει μεταμόρφωση. Παίζουμε το ίδιο μπάσκετ. Απλώς, παίζουμε για 40 λεπτά. Ήμασταν από την αρχή πολύ προσεκτικοί. Στα ματς των ομίλων, υπήρχαν διαστήματα που χάναμε τη συγκέντρωσή μας. Μας κυρίευαν τα συναισθήματα. Το ματς με την Κροατία όμως ήταν ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να παίζει η Εθνική Ρωσίας όταν μένει πειθαρχημένη μέχρι τέλους»

«Η ομάδα έχει βγει ήδη κερισμένη στο Eurobasket. Παίζουμε σπουδαίο μπάσκετ. Δείχνουμε ότι έχουμε ομάδα. Υπάρχει μία σωστή προσέγγιση σχετικά με το τι είναι η Εθνική ομάδα για τη χώρα. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό από τους ίδιους τους αγώνες. Δεν παίζουμε μόνο για τους οπαδούς, αλλά και για τις νεότερες γενιές. Μεγαλώνουν τα νέα παιδιά και βλέπουν τη σωστή νοοτροπία στην εκπροσώπηση της χώρας».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button