Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Κρήτη ο Μαλισσόβας!

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλισσόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Επισκοπής!

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλισσόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Επισκοπής!

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για την μεταγραφή του…

Η ανακοίνωση:

Στην τρίτη φετινή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας όπου απέκτησε τον 26χρονο αμυντικό χαφ, Κώστα Μαλισσόβα. Μετά τον Μιχάλη Καρβουνιάρη και τον Δημήτρη Μυρθιανό, η Επισκοπή μας φέρνει έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τις εθνικές κατηγορίες. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Μαλισσόβα. Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο χαφ που μπορεί και παίζει με την ίδια άνεση, είτε ως «6αρι», είτε ως «8αρι».

Ο Μαλισσόβας είναι 26 χρονών (γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1993) έχει ύψος 1.72μ. και είναι γέννημα-θρέμμα Λαμιώτης. Από τις ακαδημίες της Λαμίας ανδρώθηκε όπου από το 2012 έζησε όλη την άνοδο της ομάδας που σήμερα αγωνίζεται στην Super League.

Ο Κώστας την περίοδο 2012-13 έπαιξε με την ίδια ομάδα στη Δ’ Εθνική, το 2013-14 στη Γ’ Εθνική, το 2014-15 στην Football League. Την επόμενη σεζόν (2015-16) έπαιξε στον Ολυμπιακό Λαμίας, το 2016-17 στη Θήβα (Γ’ Εθνική) και από τότε, για δύο σεζόν (2017-18 και 2018-19) ήταν στον Αστέρα Ιτέας όπου και την τελευταία σεζόν διετέλεσε αρχηγός.

Κ. Μαλισσόβας: «Καμία αμφιβολία να πω το «ναι»»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα αναφέροντας:

«Από την πρώτη στιγμή που κινήθηκε η ομάδα για την απόκτησή μου όπου ο κ. Βέλιτς μου εξήγησε τον σχεδιασμό και τις βλέψεις της Επισκοπής, απάντησα θετικά.
Μια ομάδα σαν την Επισκοπή που τόσα χρόνια βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες και διακρίνεται ιδιαίτερα για την οργάνωσή της, αποτελεί πρόκληση για κάθε παίκτη, πόσο μάλλον για μένα όπου φέτος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.

Επίσης κι ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης με προσέγγισε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν υπήρχε αμφιβολία λοιπόν να μην πω το «ναι». Ευχαριστώ τόσο τον κ. Νικολιδάκη όσο και τον κ. Bέλιτς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Είναι κίνητρο για μένα όλο αυτό το εγχείρημα. Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button