Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λεβ: «Δεν πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Γιόακιμ Λεβ απέρριψε με… χαμόγελο την ιδέα να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού προετοιμασίας που θα δώσει η εθνική Γερμανίας με την Αυστρία.

«Προφανώς θα πρέπει να αποκλείσουμε κάτι τέτοιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας έναν δεύτερο διαδοχικό τίτλο, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς προπονητής από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει σίγουρα έναν πολύ καλό αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν», σχολίασε ο 58χρονος Λεβ, ο οποίος δήλωσε «λίγο έκπληκτος» από την ανακοίνωση αποχώρησης του «Ζιζού», λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League από τους «μερένγκες».

«Όμως, όταν κάνεις ένα βήμα πίσω, δεν είναι τόσο περίεργο, αν σκεφτείς τι έχει κάνει και τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του στο Champions League», συνέχισε ο Λεβ, για να καταλήξει: «Είναι σε καλύτερη θέση για να νιώσει αν η ομάδα του έχει φτάσει στο ζενίθ ή το έχει ήδη ξεπεράσει. Εάν αισθάνεται ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, πρέπει να το σεβαστούμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button