Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στέλνει σήμερα εξώδικο στη Nova η Λίγκα

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Nova-Λίγκας.

Η Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος είναι έτοιμη να στείλει εντός της ημέρας εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι λόγω οφειλών.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος είναι έτοιμη να κάνει πράξη τη σκέψη που υπήρχε και να στείλει εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι.

Ποιος είναι όμως ο λόγος; Η διοίκηση της Λίγκας είχε ενημερώσει ότι μέχρι τις 3 Ιουλίου έπρεπε να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του συνεταιρισμού το 50% από τα 6,2 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στις ΠΑΕ η Nova. Η καταληκτική ημερομηνία πέρασε, τα λεφτά δεν μπήκαν στις ομάδες της Super League και αναμένεται τις επόμενες ώρες να σταλεί το εξώδικο. Σε αυτό θα αναφέρεται ότι αν δεν τακτοποιηθεί η οφειλή, τότε θα ενεργοποιήσει ρήτρες και πως θα διεκδικήσει ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Είναι πασιφανές ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι όπως παλιά πλέον. Το αντίθετο. Η Nova σχεδιάζει να κάνει μείωση 18% των χρημάτων που προβλέπεται, βάσει σύμβασης, να δώσει στις ομάδες για τη νέα σεζόν και η Λίγκα δεν δέχεται «ψαλίδι» άνω του 8%, ζητώντας, παράλληλα, να δοθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Παράλληλα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι κάποιες ομάδες είχαν επαφή πρόσφατα με άλλο κανάλι…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button