Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με το μαχαίρι στα δόντια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Λέστερ και Γρανάδα

Πολύ δύσκολες αποστολές περιμένουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. #EuropaLeague #ταμειάκι #LamiaSports_Bet #στοίχημα #προγνωστικά

Πολύ δύσκολες αποστολές περιμένουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η Ένωση υποδέχεται την Λέστερ στο ΟΑΚΑ και μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπράγκα τα περιθώρια για νέα απώλεια έχουν στενέψει. Οι ‘αλεπούδες’ του Μπρένταν Ρότζερς είναι φαβορί για την πρώτη θέση, ωστόσο οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα είναι έτοιμοι για μια μάχη μέχρις εσχάτων.

Η winmasters προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς. Συνολικά γκολ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου, πολλαπλά σκορ, κόρνερ τριπλής επιλογής, ασιατικό χάντικαπ για το τελικό αποτέλεσμα, είναι ορισμένα από τα ειδικά στοιχήματα στην διάθεση των παικτών.

Για την ΑΕΚ ο φορμαρισμένος Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να σηκώσει το βάρος της επίθεσης και να δώσει λύση στον γρίφο του γκολ απέναντι στην αγγλική άμυνα. Ο Ιρανός φορ αποτελεί και μια από τις πολλές επιλογές anytime, πρώτου ή τελευταίου σκόρερ που μπορεί να βρει κανείς στην winmasters!

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα. Αντίθετα ο ‘Δικέφαλος’ έμεινε στην ισοπαλία με την Ομόνοια, έτσι αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία για να μείνει με αξιώσεις στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει το πλάνο απόδρασης του ΠΑΟΚ από ‘Nuevo Estadio de Los Cármenes’, τη στιγμή που η winmasters έχει έτοιμο το δικό της!

Συνολικά σουτ και φάουλ, κάρτες, ασιατικό χάντικαπ κατοχής μπάλας, οφσάιντ, περιθώριο νίκης, συνδυαστικές αγορές νικητή και γκολ μαζί με πληθώρα άλλων επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις, είναι τα στοιχήματα που συνοδεύουν την αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την τύχη του ΠΑΟΚ φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Διαβάστε επίσης

Back to top button