FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δηλώσεις Παπαϊωάννου για ΔΑΚΛ και μεταγραφές!(vid)

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση της Σούπερ Λιγκ.

Ο κ. Παπαϊωάννου στο πλαίσιο των δηλώσεων μετά την κλήρωση, σχολίασε τις εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ τόνισε πως οι μεταγραφικές κινήσεις για τον ΠΑΣ θα συνεχιστούν.

Πιο αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της φθιωτικής ΠΑΕ σημείωσε:

Για την κλήρωση: «Ως νεοφώτιστοι, μια χαρά κλήρωση είχαμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες ούτως ή άλλως. Έχουμε μία ιδιαιτερότητα, ίσως την πρώτη αγωνιστική το ΔΑΚ Λαμίας να μην είναι έτοιμο. Γι’ αυτό πήραμε κλειδάριθμο και θα παίξουμε εάν χρειαστεί στο Περιστέρι. Δίνουμε έναν αγώνα δρόμου να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική ώστε να παίξουμε τη δεύτερη αγωνιστική, που θα είναι εντός έδρας, στη Λαμία με τον κόσμο μας. Η πόλη το περιμένει πολλά χρόνια».

Για το θέμα με τη NOVA: «Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και πρέπει να βρεθεί λύση για να είναι το πρωτάθλημα αξιόπιστο. Εμείς προερχόμαστε από μία κατηγορία που είχε πολλά προβλήματα πέρυσι, όπως γνωρίζετε. Ευχής έργον είναι να βρεθεί λύση όσο γίνεται γρηγορότερα τόσο στη Σούπερ Λίγκα όσο και στη Β’ Εθνική».

Για το γεγονός ότι άδεια πήραν στη Β’ Εθνική μόνο δύο ομάδες πλην Λαμίας και Απόλλωνα Σμύρνης που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν θέλω να πω για τις άλλες ομάδες, εμείς κοιτάξαμε να έχουμε μία νοικοκυρεμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά. Όταν οι ομάδες δεν έχουν έσοδα, προκύπτουν όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα: «Συνεχίζεται σε συνεννόηση με τον προπονητή μας. Ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τη φετινή σεζόν»

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button