Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρίχνονται στη μάχη…. Άρης και Ατρόμητος!

Με έντονο ελληνικο ενδιαφέρον ολοκληρώνονται απόψε οι ς πρώτες αναμετρήσεις για τον Β` προκριματικό γύρο  του  Europa League.

Με έντονο ελληνικο ενδιαφέρον ολοκληρώνονται απόψε οι ς πρώτες αναμετρήσεις για τον Β` προκριματικό γύρο  του  Europa League.

Ο Ατρόμητος, φιλοξενείται (21:30) στην Σλοβακία από την Ντουνάϊσκά Στρέντα και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα εν΄ όψει τους δεύτερου αγώνα, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι.

Οι Σλοβάκοι έκαναν την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Πολωνούς της Κρακόβια και θέλουν ν΄ αποδείξουν ότι η πορεία τους δεν είναι τυχαία.

Την ίδια ημέρα και ώρα, ο Αρης θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Λεμεσού, με πρωταρχικό στόχο να μην δεχθεί γκολ. Οι «κίτρινοι» του Σάββα Παντελίδη, έδειξαν ικανοποιητική ετοιμότητα στον τελευταίο δυνατό φιλικό με τον Ατρόμητο (2-1) και με την βοήθεια των χιλιάδων φιλάθλων τους στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχουν τις προϋποθέσεις για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της κυπριακής ομάδας, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για συνέχεια στον θεσμό, δεδομένου ότι ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο τους την ερχόμενη εβδομάδα…

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button