Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ-ΑΕΚ: Αναβολή αποφάσισε ο διαιτητής και προς το παρόν πάει γι’ αύριο την ίδια ώρα

Δεν πρόκειται να γίνει σήμερα (14/2) το ματς στο «Αλκαζάρ», αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του, αλλά προς το παρόν βάσει ΚΑΠ, πάει γι' αύριο Δευτέρα, την ίδια ώρα.

Δεν πρόκειται να γίνει σήμερα (14/2) το ματς στο «Αλκαζάρ», αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του, αλλά προς το παρόν βάσει ΚΑΠ, πάει γι’ αύριο Δευτέρα, την ίδια ώρα.

Δεν είναι δυνατό να γίνει το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ σήμερα στο «Αλκαζάρ» κι αυτή φυσικά ήταν και η διαπίστωση του διαιτητή Ευστάθιου Γκορτσίλα, που εδώ κι αρκετή ώρα βρίσκεται στο γήπεδο. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας πληροφόρησε τις δύο ομάδες πως το ματς δεν μπορεί να γίνει σήμερα, μετά την επιθεώρηση που έκανε και συντάσσει το φύλλο αγώνα.

Από κει και πέρα, όπως έχουμε πει από νωρίς, η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί από τις τελικές αποφάσεις της Super League 1. Στην Λάρισα υπάρχει κι αυτή την ώρα ισχυρή χιονόπτωση, ανάλογες είναι οι προβλέψεις και γι’ αύριο, συν και για αύξηση της παγωνιάς.

ADVERTISING

Ενώπιον του διαιτητή και του παρατηρητή, οι δύο ομάδες κατέθεσαν τις θέσεις τους επίσημα. Από πλευράς ΑΕΚ, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης Βασίλης Δημητριάδης, τόνισε τα εξής: ««Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά. Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου, έλεγε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολο να είναι έτοιμος και για σήμερα και για την Δευτέρα. Αλλά τελικά το απόγευμα, η θέση είναι πως γι’ αύριο όλα θα είναι εντάξει».

Απάντησε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο κ. Χριστακόπουλος. «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο γι’ αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται πως θα είναι εντάξει». Συμπλήρωσε πως το χιόνι έχει ήδη αρχίσει να λιώνει (αν και οι φωτογραφίες ακριβώς έξω από το «Αλκαζάρ» δεν παραπέμπουν σε τέτοια εικόνα ακριβώς…) κι ότι πλέον έχουν εγγύηση πως το γήπεδο θα είναι εντάξει.

Να σημειώσουμε πως δεν υπήρξαν εντάσεις και οι δύο πλευρές, απλά κατέθεσαν τις θέσεις τους. Μετά απ’ όλα αυτά, το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει ΚΑΠ, ο αγώνας πάει για την Δευτέρα την ίδια ώρα, 17.15. Όλα αυτά με βάση τα τωρινά δεδομένα πάντα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button