Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για φιλικά»

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει στις 21/8...

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει στις 21/8…

Το σίριαλ με την προκήρυξη του πρωταθλήματος θα τελειώσει – αν τελειώσει την άλλη Πέμπτη (19/8).

Με τα 3/4 των ψήφων δουλειά δεν γίνεται, οπότε πάμε στο 50+1. Στην απλή πλειοψηφία δηλαδή. Εκεί που θα χρειαστεί να αλλαξοπιστήσει ένας από το μπλογκ των επτά «άστεγων».

Χθες που είχε Γενική Συνέλευση…. μάντολες! Οι πέντε (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ) έλειπαν, όπως θα λείπουν και την Τρίτη (17/8) και μοιραία ούτε πρόγραμμα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές βγήκε.

Ο,τι και να συμβεί την ερχόμενη Πέμπτη, πρωτάθλημα δεν ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22/8. Και προκήρυξη να περάσει και πρόγραμμα να βγει, ο ΚΑΠ δεν επιτρέπει σέντρα μέσα σε 48 ώρες. Οπότε θεωρείται δεδομένη η μετάθεση της έναρξης κατά μια εβδομάδα τουλάχιστον. Αν δεν ξεκινήσει ούτε στις 28-29/8, μετά πάμε 11-12/9, αφού υπάρχουν παιχνίδια Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το πρώτο «Σουκού» του Σεπτεμβρίου.

Οπότε, όπως φαίνεται με φιλικά θα κυλήσει και το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ήδη, αρκετοί ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για να βρουν αντίπαλο. Την ώρα που όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει. Αλλά τι σχέση έχουμε εμείς με τα μεγάλα. Μακριά από μας!

Με αυτά και με αυτά, επιβεβαιώνεται και η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. που έχει ποντάρει υπέρ της μετάθεσης της σέντρας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button