Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγωγή κατά της ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ το 2006!

Νέο οικονομικό… «φυντάνι» εναντίον της ΕΠΟ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς εταιρεία κατασκευής κιγκλιδωμάτων κατέθεσε αγωγή με αφορμή τα όσα έγινα στον τελικό του κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ το 2006 στο Παγκρήτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η ιδιωτική εταιρεία «Μεταλλοστεγαστική ΑΚΤΕΒΕ) κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου αγωγή κατά της ΕΠΟ, του υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και της ανώνυμης εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», ιδιοκτήτρια του Παγκρητίου Σταδίου.

Με την αγωγή της αυτή διεκδικεί 195.200 ευρώ για έργα που η ίδια πραγματοποίησε ενόψει του τότε τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στις 10 Μαΐου 2006, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0.

Η εταιρεία είχε αναλάβει την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων και μεταλλικών θυρών τόσο στον εξωτερικό χώρο. όσο και περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να υπάρχει αποτελεσματικότερος έλεγχος των οπαδών στο γήπεδο, καθώς και για να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστα «ραντεβού».

Το κόστος του έργου ωστόσο που αγγίζει τις 160.000 ευρώ συν ΦΠΑ ύψους 19% δεν έχει ακόμη πληρωθεί από τους αρμόδιους φορείς, σε ένα λογαριασμό που παραμένει «ανοικτός» εδώ και 11 χρόνια.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button