ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Ξεχάσαμε (λόγω της  μεγάλης διακοπής) ότι τα playoffs είναι σε εξέλιξη…

Ξεχάσαμε (λόγω της  μεγάλης διακοπής) ότι τα playoffs είναι σε εξέλιξη…

Παρόλο αυτά, το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, για εμάς τουλάχιστον, επανεκκινεί και βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία να αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Οι τραυματίες Ζόραν Τόσιτς και Ρούμπεν Μαρτίνεθ έχουν επιστρέψει, οι διεθνείς Σλίβκα, Κοντονίκος και Κοσέλεφ, έχουν επιστρέψει και μοναδικός απών είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος σιγά-σιγά επιστρέφει και αυτός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Οπότε, είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για τον σημερινό αγώνα «μπαίνοντας στο μυαλό» του Λεωνίδα Βόκολου.

Στο τέρμα, αν ο Κοσέλεφ είναι σε θέση να αγωνιστεί θα πάρει και πάλι τα γάντια του βασικού. Η αλήθεια είναι ότι με την Εθνική Μολδαβίας δεν αγωνίστηκε αρκετά για να είναι κουρασμένος οπότε μάλλον αυτός θα είναι στο 1.

Στην άμυνα, δεν αναμένουμε αλλαγές σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε πριν την διακοπή. Ο Σιμόν θα είναι δεξιά, ο Πέδρο Αμαράλ θα είναι αριστερά και ο Παπαδόπουλος με τον Τζανετόπουλο να είναι στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο, παίζοντας με δύο αμυντικά χαφ θα δούμε τον Νούνιες και τον Τζανδάρη να παίρνουν θέση ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα δούμε τον Σλίβκα. Στα άκρα, ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ θα βρίσκεται δεξιά, ο Σίντκλεϊ αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσιλούλης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button