Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Γουέιν Μπριτζ πουλάει το σπίτι του αξίας 6 εκατ. ευρώ επειδή ο Τέρι μετακόμισε δίπλα του

Ο Γουέιν Μπριτζ, φέρεται πως έθεσε το σπίτι του προς πώληση αφού ο Τζον Τέρι μετακόμισε ακριβώς δίπλα του, τον προηγούμενο χρόνο.

Η κόντρα μεταξύ Τέρι και Μπριτζ, καλά κρατεί. Πέρυσι, ο άλλοτε στόπερ της Τσέλσι, είχε αγοράσει μαζί με την οικογένεια του, σπίτι σε πολύ κοντινή απόσταση με αυτό του Γουέιν Μπριτζ. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, αποφάσισε να το αφήσει μιας και δεν άντεξε στην ιδέα να έχει για γείτονα τον Τζον Τέρι.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία, αναφέρουν ότι ο Μπριτζ και η σύζυγός του, Φράνκι, αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους αξίας 6 εκατ. ευρώ, στο Σάρρεϋ, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που… έπεφτε πάνω στον πρώην φίλο του, κοντά στη γειτονιά.

Θυμίζουμε πως ακόμα και σήμερα οι άνδρες, δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις μετά το σκάνδαλο του 2010.

Τότε, είχε δημοσιοποιηθεί ότι ο αρχηγός της Τσέλσι απάτησε τη σύζυγό του με την πρώην, πλέον, σύντροφο του Μπριτζ. Ο Τέρι, τότε, καθαιρέθηκε από κάπτεν της εθνικής Αγγλίας και οι σχέσεις του με τον Μπριτζ διαλύθηκαν. Οι δύο άνδρες, μάλιστα, έτυχε να συναντηθούν σε αγώνα των Μπλε με την Σίτι και στην καθιερωμένη χειραψία πριν από την αναμέτρηση ο Μπριτζ δεν έδωσε το χέρι στον πολύπειρο στόπερ.

Η ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Τέρι (πατέρας της χρονιάς το 2009!), με δηλώσεις του μόλις είχε γίνει γνωστή η μεταγραφή του Μπριτζ στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2009 είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και πόσο θα του λείψει από την Τσέλσι!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button