Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Με τα γκολ στα φαβορί”

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

 

Στις 19:00 για το κύπελλο Ελλάδας Άρης – Ατρόμητος.

Ο Άρης εμφάνισε δυο πρόσωπα στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Στο παιχνίδι στο Αγρίνιο ο Άρης εμφανίστηκε κουρασμένος και βρέθηκε εκτεθειμένος αμυντικά χάνοντας δίκαια με 2-0. Στο παιχνίδι στο “Βικελίδης” ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο πρώτο μέρος και με δυο γκολ του Γκάμα και του Φετφατζίδη πήγε στα αποδυτήρια με 2-0. Στο δεύτερο κράτησε εύκολα το σκορ και πήρε τους 3 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 34-26.

Ο Ατρόμητος προβλιματίζει στα τελευταία παιχνίδια, η αλλαγή προπονητή δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Για τον Άρη το σημερινό παιχνίδι είναι η μίση χρονιά μέχρι τον επανανληπτικό στο Περιστέρι. Ο στόχος για τους “κιτρινόμαυρους” είναι η πορεία στο κύππελο και θα κοιτάξουν να εκμεταλευτούν την έδρα τους αλλά και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ατρομήτου.

Επιλογή το over 1.5 goal για τον Άρη στο 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Στις 20:00 στην Ρουμανία Βολουντάρι – Στεάουα Βουκουρεστίου.

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες και η δεύτερη αγωνιστική μετά την διακοπή ξεκινάει με παιχνίδι στο Βολουντάρι. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την Ακαντέμικα εκτός έδρας με 1-2 και ξεκίνησαν θετικά την μάχη για την παραμονή. Βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 15-41.

Πολύ δύσκολο έργο για την ομάδα του 41αχρονου Μιχάη Τέγχια που θα πρέπει να κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία μιας και στα playouts δύσκολα να τα καταφέρει. Η Στεάουα, η “ομάδα του στρατού” ενώ ξεκίνησε πολύ άσχημα βελτιώθηκε και κατάφερε να βρίσκεται στην 4η θεση με 39 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 33-25. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή έχασε από την Κλούζ με 1-0 σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Στην προϊστορία στα 5 τελευταία μεταξύ τους έχουμε 2 ισοπαλίες 2 νίκες για την Στεάουα και 1 για την Βολουντάρι με 4/5 g/g και 4/5 over 2.5. Επιλογή το 2 & over 1.5 σε απόδοση 1.65 μιας και η Στεάουα θα κοιτάξει να “ρεφάρει” την ήττα με την Κλούζ και η Βολουνταρί είναι βατός αντίπαλος.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button