ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τακτοποιημένη ομάδα η Λαμία…»

Ο Γιάννης Λουκίνας μίλησε για τον ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία προς το πρόσωπό του.

Ο πρωήν ποδοσφαιριστής του Ηρακλής, Γιάννης Λουκίνας έχει καταθέσει προσφυγή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Betατζής

Ο ίδιος μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» σχολίασε το ενδιαφέρον της Λαμίας, που έχει προκύψει για τον ίδιο καθώς και για το ενδιαφέρον του Άρη.

Μεταξύ άλλων ο Λουκίνας είπε:

Για το ενδιαφέρον από Άρη και Λαμία: «Τα έχω διαβάσει. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Λέω να τα αφήσουμε αυτά και να μιλήσουμε μόνο για τον Ηρακλή. Ο μάνατζερ μου μιλάει με ομάδες και πιστεύω θα υπάρχει κάτι σύντομα. Στην τελική μου επιλογή εννοείται ότι θα παίξει ρόλο η κατηγορία αλλά και η προοπτική που θα υπάρχει σε μια ομάδα. Γιατί πολλές φορές μια ομάδα που είναι σε μικρότερη κατηγορία μπορεί να έχει περισσότερες προοπτικές. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία αλλά και η Λαμία είναι μια τακτοποιημένη ομάδα και πληρώνει. Είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομα σου. Το ιδανικό θα ήταν να έμενε ο Ηρακλής στη Super League».

Για το πότε θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του: «Θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα υπάρχει κάποια εξέλιξη».

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close