ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτοιμος για την πρόβα τζενεράλε ο ΠΑΣ Λαμία! (match day)

Σήμερα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία για την πρεμιέρα της Super League 1.

Σήμερα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία για την πρεμιέρα της Super League 1.

Σήμερα στις 19:45 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος στη πρόβα τζενεράλε της κυανόλευκης ομάδας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου είναι ενισχυμένη και στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και στο κέντρο αυτής ενώ ήδη έχουν δουλέψει αρκετές ημέρες υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή και αναμένεται να δούμε αρκετά νέα στοιχεία.

Αυτό που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα της Φθιώτιδας, είναι ο ρυθμός καθώς έχει δώσει μόλις 4 φιλικά παιχνίδια ενώ σίγουρα θα έπρεπε να έχει δώσει άλλα 2.

Το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει και για αρκετούς ποδοσφαιριστές ένα τεστ όπου αν καταφέρουν και το περάσουν θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε με τα κυανόλευκα, ενώ αν “κοπούν” τότε ίσως να έχουμε και άμεσες εξελίξεις.

Το παιχνίδι τώρα δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως το LamiaSports θα είναι στο γήπεδο όπως σε όλα τα καλοκαιρινά φιλικά του ΠΑΣ Λαμία και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα. 

Διαβάστε επίσης

Back to top button