Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτά είναι τα λεφτά για τους «μικρομεσαίους» της Λίγκας!

Δείτε το οικονομικό πακέτο, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν οι 4 «μεγάλοι» για τους «μικρομεσαίους» και από πού θα προέλθει…

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα οικονομικό πακέτο για τους «μικρομεσαίους» της Λίγκας, ύψους 2-3 εκατ. ευρώ, τονίζοντας, ωστόσο, πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα είναι χορηγικό ή τηλεοπτικό, καθώς όλες οι πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

Συμπλήρωσε, όμως, ότι, παρότι το πρωί μία πηγή τού ανέφερε πως τα χρήματα δεν θα προέλθουν από κάποιον τηλεοπτικό πάροχο, μία νέα, αξιόπιστη πηγή τού τόνισε πως η περίπτωση της ΕΡΤ «παίζει» ακόμα πολύ δυνατά!

Βέβαια, ουδείς από τους «μικρομεσαίους» ενδιαφέρεται για το… από πού θα προέλθει η οικονομική «ανάσα», αφού το ζητούμενο είναι να καλυφθεί η χασούρα από τη μείωση της NOVA.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Βέργης σημείωσε πως το συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι θα έχει μονοετή διάρκεια, ενώ οι ομάδες έχουν πάρει το «ΟΚ», σε λίγους μήνες από τώρα, πιθανότατα από τον Δεκέμβρη και έπειτα, να βγουν στην… αγορά.

Θυμίζουμε πως αναβλήθηκαν για την προσεχή Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα, ακριβώς γιατί οι τέσσερις «μεγάλοι» προσπαθούν να… κλειδώσουν το οικονομικό πακέτο για τις υπόλοιπες, 12 ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θετική τους ψήφο, για τη μείωση των ομάδων σε 14 (που θεωρείται απαραίτητη απ’ όλους), αλλά και τη διεξαγωγή του προσεχούς πρωταθλήματος χωρίς πλέι-οφ, όπως είναι επιθυμία των «μεγάλων».

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button