Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος από τη Σιόν ο Κασάμι επειδή αρνήθηκε μείωση αποδοχών

Ο Παΐτίμ Κασάμι και οκτώ συμπαίκτες του «τελείωσαν» από τη Σιόν, καθώς αρνήθηκαν να… διευκολύνουν τον σύλλογο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πριν από λίγες ώρες, ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές πως θα προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις μισθών λόγω των νέων συνθηκών που δημιουργούνται.

Οι παίκτες αφού έλαβαν μία πολύ μικρή προθεσμία για να απαντήσουν αν συναινούν, θέλησαν να συμβουλευτούν δικηγόρους ώστε να εξασφαλιστούν.

Εννέα εξ αυτών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποφάσισαν να αρνηθούν την πρόταση του Κονσταντέν. Ο ιδιοκτήτης της Σιόν τους… απάντησε με τη λύση των συμβολαίων τους!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο σύλλογος δεν επιβεβαιώνει αυτή την εξέλιξη, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.

Το ελβετικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί από την 1η Μαρτίου με τη Σιόν να βρίσκεται στην όγδοη θέση και να απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα είχαν… φουντώσει τα σενάρια περί επιστροφής του Κασάμι στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button