Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρομπέρτο: “Τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό”

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα “AS” και φυσικά αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νοιάζομαι για τους Έλληνες πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σε αυτό οφείλονται σε ένα βαθμό οι εμφανίσεις που έκανα. Έζησα τρία υπέροχα χρόνια. Συνεχίζω να λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μου ζητάνε να επιστρέψω, καθώς τους λείπω πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο πρόεδρος, ο κ. Μαρινάκης, όταν του είπα πως έχω ανάγκη να επιστρέψω στην πατρίδα μου και πως εξέταζα τις επιλογές μου, με βοήθησε».

Για το ότι ήταν κοντά στην Εθνική Ισπανίας:

«Αυτό συνέβη κατά τα δύο πρώτα χρόνια μου στον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη αυτό που φαινόταν περισσότερο ήταν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτά έκαναν αίσθηση. Αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε. Δεν τα παρατώ, όμως, είναι κάτι που μπορεί να γίνει».

Για το τί θυμάται από τον Ολυμπιακό:

«Έχω αναμνήσεις από μεγάλα παιχνίδια. Θυμάμαι νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη επί της Άρσεναλ στην έδρα της, αλλά και αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ και τη Μπενφίκα, αλλά και τον παραλίγο αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για τη Μάλαγα:

«Στη Μάλαγα θα παίξω ως δανεικός, ωστόσο στόχος μου είναι να μείνω στην ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο. Είμαι 31 χρόνων και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε μια ομάδα στην οποία και θα κλείσω την καριέρα μου. Νομίζω ότι η Μάλαγα έχει τις προϋποθέσεις να είναι αυτή η ομάδα, να είναι επίσης η ομάδα που θα με κάνει ευτυχισμένο».

Για τον Μίτσελ:

«Έχουμε ζήσει ωραίες εμπειρίες μαζί. Είναι ένας άνθρωπος πολύ προσηνής και χαρισματικός, με πολλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο από την περίοδο που ήταν παίκτης. Αυτό προσπαθεί πάντα να μεταδώσει. Ο Μίτσελ είναι πάντα ξεκάθαρος ότι καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Στην Ελλάδα πέτυχε σπουδαία πράγματα και ο κόσμος εκεί τον αγαπά πολύ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button