Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Δεν είμαι προδότης…»

Για τη μεταγραφή του “βόμβα” στη Μίλαν μίλησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο 30χρονος Ιταλός αμυντικός ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει προδότης και δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι, μετά από επτά χρόνια στη «γηραιά κυρία», αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είναι περίεργο να βλέπω τον εαυτό μου με ένα νέο έμβλημα, με άλλα χρώματα, αλλά είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Ήθελα νέες προκλήσεις, ήθελα κάτι καινούργιο στο οποίο θα δώσω το 100%» είπε αρχικά ο Μπονούτσι και συμπλήρωσε αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αφήσει το Τορίνο:

«Όταν τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, συνειδητοποίησα ότι η σχέση μου με τη Γιουβέντους δεν ήταν πια τόσο ισχυρή και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Κάτι είχε σπάσει, δεν ένιωθα πια σημαντικός. Ειπώθηκε ότι δεν είχα καλές σχέσεις με κάποιους από τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν συνέβη τίποτα από όσα γράφτηκαν. Δεν νιώθω προδότης, Αν με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της Γιουβέντους, θα μου δώσουν δύναμη όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια που με αποδοκίμαζαν ως παίκτη της Γιουβέντους».

Τέλος, ο Μπονούτσι αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λέγοντας: «Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα ξεκάθαρη. Αν ήμουν σημαντικός για την ομάδα, το χρωστάω και σε εκείνον γιατί αποφάσισε ότι μπορώ να βοηθήσω. Είναι λογικό στη διάρκεια τόσων χρόνων να υπάρχουν και διαφωνίες, οι πράξεις καθενός έχουν και επιπτώσεις και καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι’ αυτές».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button