Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Παρελθόν ο Ρετζίς

Γρήγορο ήταν το πέρασμα του Ρετζίς από την Ελλάδα καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό. #slgr #levadeiakosfc #Regis #transfernews #season2022_2023 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Γρήγορο ήταν το πέρασμα του Ρετζίς από την Ελλάδα καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό.

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί ο Ρετζίς, ο οποίος αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις δύο ματς (15 λεπτά συνολικά), με το πρόβλημα του τραυματισμού του να είναι ο λόγος που ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί θλάση στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην 5η αγωνιστική και είχε τεθεί νοκ-άουτ. Ωστόσο, υπήρξε υποτροπή στον τραυματισμό του, κάτι που τον άφησε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει για να επιστρέψει στη χώρα του και να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Régis. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Βραζιλιάνο επιθετικό!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button