Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Δε λες εύκολα όχι στον Άρη”

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λαμίας Χουσεΐν Μουμίν μίλησε στην “Α” και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δύσκολα ένας παίκτης αρνείται να παίξει στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συμφωνία και από τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη, εκφράζοντας την επιθυμία τους να συνεργαστούμε. Ανυπομονώ να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Ποιο ήταν το βασικό κριτήριο για να πεις το «ναι» στην πρόταση που σου έγινε;

«Σαφέστατα ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν λες εύκολα όχι. Κανείς ποδοσφαιριστής, νομίζω, που έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θα αρνιόταν μία τέτοια πρόταση. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, έχουμε συνεργαστεί ξανά και έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες».

Πως αναμένεις την συνεργασία σου με τον Δημήτρη Σπανό, τον νέο προπονητή της ομάδας;

«Δεν έχουμε συνυπάρξει ξανά στο παρελθόν, αλλά ξέρω το έργο του, καθώς τεθήκαμε πολλές φορές αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στις ομάδες που ήταν. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία και τώρα».

Τι έχεις να πεις για τους Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς και Μανώλη Αποστολίδη, με τους οποίους συνυπήρξες και στα Τρίκαλα;

«Αρχικά είναι δύο εξαιρετικοί χαρακτήρες και μετά καλοί ποδοσφαιριστές και συμπαίκτες. Δύο παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και πιστεύω πως όλοι μαζί θα βοηθήσουμε με την εμπειρία μας».

Τι θα ήθελες να μείνει στο τελικό «ταμείο» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου;

«Φυσικά για αρχή η άνοδος. Είναι ο μεγάλος και ο μόνος στόχος. Έπειτα έχω όλη την καλή διάθεση να δουλέψω σκληρά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Υγεία να έχουμε, αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν το εύχομαι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα, είναι καθαρά θέμα σκληρής δουλειάς».

Ως αντίπαλος του Άρη φέτος, περίμενες ότι η ομάδα δεν θα πετύχει την επιστροφή της στη φυσική της θέση, την πρώτη κατηγορία;

«Φυσικά και όχι. Με τέτοιο ειδικό βάρος φανέλας, αλλά και ρόστερ, περίμενα ότι θα είχε μία πολύ καλύτερη πορεία και φυσικά θα πετύχαινε στο τέλος τον στόχο. Σίγουρα θα έγιναν πολλά λάθη, αλλά εμείς πλέον έχουμε ως στόχο να τα αφήσουμε όλα πίσω μας, να δουλέψουμε και να πετύχουμε. Είναι μονόδρομος για όλους μας η άνοδος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button