Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού

Στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προχώρησε η ομάδα του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (25/7) την πρωταθλήτρια Σερβίας Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Στην συνέντευξη παρευρέθηκε μαζί με τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Μπέσνικ Χάσι, και ο Κώστας Φορτούνης αντιπροσωπεύοντας τους συμπαίκτες του. Αρχικά τονίστηκε πως η ομάδα του Πειραιά σέβεται την αντίπαλό της, αναγνωρίζει την δυσκολία και την ομορφιά αυτού του αγώνα αλλά είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει χάρη στην καλή προετοιμασία που έχει γίνει όλο αυτόν τον καιρό.

Μπέσνικ Χάσι«Σίγουρα τους σεβόμαστε ως ομάδα, είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μετά το προβάδισμα στο γήπεδό μας.

Είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που μπορεί να παίξει κανείς, με πολύ κόσμο. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς βέβαια, όμως η ομάδα μας μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί σ’ αυτό το γήπεδο και είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σκληρό και δύσκολο ματς.

Εγώ στην ομάδα έχω παίκτες από πολλά σημεία του πλανήτη. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι μου μικρός κι έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες.

Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι για το Κόσοβο. Είναι καλύτερο να έχεις ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς».

Κώστας Φορτούνης: «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τα ματς.

Τους σεβόμαστε. Είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το προβάδισμα στο γήπεδο μας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button