Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όλοι ΟΑΚΑ να γιορτάσουμε πρόκριση και οικοδομική άδεια!»

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο στο ματς με την ΤΣΣΚΑ «για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας»!

Θέμα… λίγων ωρών είναι πλέον να πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της την οικοδομική άδεια για την «Αγιά Σοφιά» Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι τελικές διαδικασίες έκδοσης και είναι πια δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα την έχουν στα χέρια τους το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Και για τον λόγο αυτό, εν όψει αυτής της ιστορικής στιγμής, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για… διπλή γιορτή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.

Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας! Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button