Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τα βρήκε δύσκολα ο Πελασγιακός απέναντι στον Πτελεό!(φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Το LamiaSports βρέθηκε στο φιλικό παιχνίδι του Πελασγιακού με αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο Πτελεού! Διαβάστε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μπιζάτου!

Την ήττα με 1-3 σκορ γνώρισε η ομάδα του Πελασγιακού, η οποία αντιμετώπισε εντός έδρας τον Πρωτεσίλαο Πτελεού, ομάδα Α΄κατηγορίας!

Το LamiaSports και ο Βαγγέλης Μπιζάτος βρέθηκαν στο γήπεδο και σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ!

Το ματς:

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα της Πελασγίας εντός έδρας με τον Πρωτεσίλαο Πτελεού!

Η ομάδα του Αϊβαλιώτη ανέβηκε επίπεδο παίζοντας με ομάδα παραπάνω κατηγορίας και μπορεί το 1-3 να μην ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως ήταν μια καλή δοκιμή ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα

Ο σύλλογος του Πτελεού άνοιξε πρώτος το σκορ και «πήρε των αέρα» των «πράσινων» βάζοντας 3 φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Η αρχή έγινε στο 20 λεπτό με τον Σκαμανικο να μεταβιβάζει σωστά την μπάλα στον Μινιαριτη και αυτός με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόρκος βρήκε με πάσα σε πλάγια θέση τον Νικογιαννη και αυτός με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η πίεση του Πτελεού όμως έφερε σύγχυση στην άμυνα του Πελασγιακού και αυτό είχε ως συνέπεια στο 30΄ Ο Καφόρος να κάνει χέρι εντός της περιοχής με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 0-3.

Η ομάδα του Αϊβαλιώτη ανέβασε ρυθμούς ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 41 λεπτό ο Ράπτης έκλεψε την μπάλα από την άμυνα του Πρωτεσίλαου βγήκε σε πλάγια θέση και με σουτ εντός της περιοχής μείωσε στο τελικό 1-3.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Πελασγιακός αν και ισορρόπησε το ματς πλήρως, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο άλλο τέρμα και το 1-3 έμεινε έως το τέλος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button