FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Παπαδόπουλος…(pics+vids)

Τα δημοσιεύματα τον στέλνουν στη Λαμία και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει.

Αν και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, το LamiaSports θα θυμίσει τις το «πλούσιο» βιογραφικό του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που τα δημοσιεύματα τον στέλνουν στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο γεννημένος στο Γκαγκάριν του Ουζμπεκιστάν 36χρονος επιθετικός, άρχισε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα του Ακράτητου, όπου και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Στην ομάδα της Αθήνα έπαιξε από το 1999 έως το 2001 και σημείωσε 57 εμφανίσεις και 20 γκολ. Έκανε ένα πέρασμα από την Αγγλία και την Μπέρνλεϊ, όπου φόρεσε τη φανέλα της 39 φορές.

Έπειτα ήρθε το μεγάλο βήμα της καριέρας του ο Παναθηναϊκός, όπου με τους «πράσινους» πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις. Αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» 120 φορές ενώ πέτυχε και 50 γκολ.

Μεγάλος σταθμός της καριέρας του ήταν το Euro 2004, όταν αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί 22 και έχει πετύχει και 3 τέρματα.

Επίσης, μεταξύ άλλων ομάδων που έχει αγωνιστεί είναι η Θέλτα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός.

Έχει κατακτήσει ένα ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό το 2004, ενώ το 2010 αναδείχθηκε πρωταθλητής Κροατίας με την Ντιναμό.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button