Άλλα αθλήματαΠόλο

Δεν τα κατάφερε η Εθνική!

Αν και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε με 7-5 από την Ουγγαρία και θα παλέψει με την ηττημένη του Σερβία – Κροατία για το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

H Εθνική μας ομάδα αν και κράτησε τους Ούγγρους στα επτά γκολ προδώθηκε από την επίθεσή της αφού δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να σκοράρει για περίπου 20 λεπτά κόντρα στους πανίσχυρους Ούγγρους και ήρθε η ήττα. Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε και είχε καλή εικόνα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα όταν και κράτησε τα ατού των Ούγγρων μακριά από το πεδίο δράσης τους.

Από την άλλη όμως οι Μαγυάροι κατάφεραν βρουν γκολ ψυχολογίας με τον μετρ του είδους Ντένες Χοσνιάζκι και πήραν την πρόκριση στον τελικό. Πρέπει να πούμε ότι οι Ούγγροι κερδίζουν την Εθνική μας ομάδα σε ημιτελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία. Οι Μαγυάροι, είχαν πετάξει την Εθνική μας ομάδα εκτός τελικού το 2003 στην Βαρκελώνη, όπου κατέκτησαν και τον τίτλο και το 2005 στο Μόντρεαλ όπου ηττήθηκαν στον τελικό από την Σερβία – Μαυροβούνιο.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button