Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η συνέντευξη του Βίτορ Μέλο Περέιρα

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, από την Πορτογαλία, είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ που θα προεδρεύει της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα είναι υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στο Τμήμα Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο 60χρονος ήταν από τους πιο αναγνωρισμένος διαιτητές στα τέλη της δεκαετίας το 90΄και στις αρχές της επόμενης. Διεύθυνε πολλούς αγώνες εθνικών ομάδων αλλά ευρωπαϊκούς με μεγάλη επιτυχία.

Δίνοντας συνέντευξη στην «Diario de Noticias» αναφέρθηκε στην ανάληψη των καθηκόντων του και στους στόχους του για τη νέα σεζόν.

«Ελπίζω να τιμήσω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία στην Ελλάδα. Η πρόσκληση και η πρόταση μου ήρθε λόγω της εμπειρίας και του βιογραφικού μου. Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες των FIFA/UEFA και γι’ αυτό με κάλεσαν.

Αποδέχθηκα την πρόταση – πρόκληση. Ήταν μια πρόσκληση που προέκυψε λόγω αυτής της ανάγκης στην ΕΠΟ και η FIFA αποφάσισε να καλέσει έναν αλλοδαπό να ηγηθεί της διαιτησίας.

Είμαι απόλυτα ουδέτερος και θέλω οι φίλαθλοι να αντιληφθούν ότι θα δείξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ουδετερότητα. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω τις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό». 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button