Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΛΕΦΙΛ

Η ΠΑΛΕΦΙΛ  καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση που θα γίνει στα γραφεία της ,την Δευτέρα 7 Αυγούστου, για να προκύψουν οι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΛΕΦΙΛ:

«Καλούνται τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει έως την 07-08-2017 μέλη του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΛΑΜΙΑΣ» που εδρεύει στην Λαμία, οδός Λεωνίδου, αριθμός 65, σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού του την Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017 και ώρα 19.00μ.μ. στα γραφεία της Λέσχης, στην οδό Λεωνίδου, αριθμός 65. στην πόλη της Λαμίας, με θέματα ημερήσιας διατάξεως προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως τα παρακάτω:

 

1)Εκλογή τριμελούς (3μελούς) Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. επτά (07) τακτικών και τεσσάρων (04) αναπληρωματικών και τριών (03) τακτικών και δυο (02) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 15 του καταστατικού).

 

2) Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. δώδεκα (12) τακτικών και τεσσάρων (04) αναπληρωματικών με διετή θητεία (άρθρο 9 του καταστατικού).

 

3) Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών (03) τακτικών και δύο (02) αναπληρωματικών με ετήσια θητεία (άρθρο 14 του καταστατικού).

 

Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημερομηνία στον ίδιο τόπο και ώρα 19.30μ.μ. με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button