Με 17 ποδοφαιριστές στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Αστέρας!(pic)

Με τη συμμετοχή 17 ποδοσφαιριστών έχει πορευτεί στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια ο Στάικος Βεργέτης, στον Αστέρα Τρίπολης.
Δείτε αναλυτικά πού έχει μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ο Έλληνας τεχνικός.
Τερματοφύλακας: Ο Αθανασιάδης (188′) όπως αναμενόταν έχει αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Δεξιός μπακ: Ο Ιγκορ (159′) ξεκίνησε και στα δύο ματς, αφήνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ τη θέση του στον Δουβίκα.
Αριστερός μπακ: Ο Γιαννούλης (188′) δεν έχει χάσει λεπτό στα πρώτα ματς. Ο Κυριακόπουλος (31′) μπήκε μπροστά του με την Λάρισα για να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Στόπερ: Βασική επιλογή ο Πασσαλίδης (188′), με τον Τριανταφυλλόπουλο (141′) να τον συμπληρώνει μετά τον τραυματισμό του Σελίν (47′).
Αμυντικά χαφ: Το δίδυμο Ιγκλέσιας (188′) – Μουνάφο (188′) δεν έχει λείψει λεπτό από το χορτάρι. Με τη Λάρισα πέρασε στο τέλος και ο Ντούντου (4′).
Επιτελικός χαφ: Ο Μαδίντα (166′) έχει βρεθεί περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.
Ακραίοι επιθετικοί: Οι Καλτσάς (157′) και Μάσα (138′) πήραν τον περισσότερο χρόνο, με τον Στανισάβλιεβιτς (46′) να παίζει ένα ημίχρονο και τον Ινσάλδο (22′) να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να παίζει στο τέλος στη Λάρισα.
Επιθετικός: Ο Μανιάς (188′) δεν έχει χάσει λεπτό, ενώ ο Δουβίκας (29′) μπήκε για να βοηθήσει με τον ΠΑΣ.
πηγή: arcadiasports