Στα Τρία-Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία του Άρη!

Αύριο αναχωρούν οι «κιτρινόμαυροι» για τη Νάουσα, όπου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί τον χώρο διεξαγωγής της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και δύο προγραμματισμένα φιλικά με Παναιτωλικό και Τρίκαλα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, χθες, έγινε διπλή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ σήμερα έκαναν το πρωί.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας, στην τοποθεσία Αγ. Παύλος του Βερμίου, σε υψόμετρο 1350μ. Η αποστολή της ομάδας μας, που θα διαμείνει στο Naoussa Mountain Resort, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (31/07) και θα επιστρέψει στη βάση της στις 14 Αυγούστου.
Φιλικό για ιερό σκοπό
Για την Κυριακή 27 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα για ιερό σκοπό. Ο ΑΡΗΣ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την ομώνυμη τοπική ομάδα στις 20:00. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον 12χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος αγωνίζεται στο προπαιδικό τμήμα των Τρικάλων και είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.
* Για το Σάββατο 12 Αυγούστου κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας».