Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μιχαήλ: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ένα ματς με μία ενέργεια»

Για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο αμυντικών των «βυσσινί», Αλέξης Μιχαήλ, που σημείωσε ότι ο Δικέφαλος διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες που με μια ενέργεια μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα.

Για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο αμυντικών των «βυσσινί», Αλέξης Μιχαήλ, που σημείωσε ότι ο Δικέφαλος διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες που με μια ενέργεια μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Εμείς στην κατάσταση που είμαστε δεν μπορούμε να κοιτάμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε και αυτό που θέλουμε είναι παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση και να δείξουμε στον ΠΑΟΚ ότι θέλουμε το παιχνίδι, ότι το χρειαζόμαστε και πρέπει να το πάρουμε κάνοντας κατάθεση ψυχής».

Εάν η ΑΕΛ είναι έτοιμη κόντρα  στον ΠΑΟΚ για την πρώτη εντός έδρας φετινή νίκη που θα είναι και η πρώτη στο Αλκαζάρ μετά την επιστροφή της:

«Κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, καθώς θα ανεβούμε και στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχουμε και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια».

Στο πρώτο γύρο οι βαθμοί για την ΑΕΛ ήταν ελάχιστοι. Πόσο βοήθησε η διακοπή για να συγκεντρωθεί η ομάδα σε ένα νέο ξεκίνημα:

«Όλο αυτό το διάστημα με το νέο προπονητή είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση που δεν είχαμε τον χρόνο τις προηγούμενες εβδομάδες. Μακάρι πλέον να το βγάλουμε και στο γήπεδο και να χαρούμε τη νίκη, κάτι που έχουμε καιρό να κάνουμε».

Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο:

«Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, που μπορούν με μία προσωπική ενέργεια να πάρουν ένα παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε σφιχτοί και προσεκτική στην άμυνα και να μην δώσουμε δικαιώματα. Τα λάθη απαγορεύονται σε αυτά τα παιχνίδια. Στην επίθεση θα πρέπει να βγάλουμε μερικές φάσεις να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ από το δικό ρυθμό και παιχνίδι και έτσι να πετύχουμε κάποιο τέρμα».

Εάν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα:

«Πρέπει να είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί μέσα στα παιχνίδια και να βγάλουμε στο γήπεδο το κομμάτι των προπονήσεων μας. Τώρα τελευταία έχουμε δείξει ότι πηγαίνουμε καλύτερα, αλλά θέλουμε και λίγη περισσότερη τύχη από αυτή του πρώτου γύρου για να πάρουμε μερικούς βαθμούς περισσότερους και να ανεβούμε στην βαθμολογία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button