Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αγωνία για «λευκό καπνό» στην Λίγκα

Ξεκίνησε το ΔΣ και η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας με την αγωνία για συμφωνία να είναι μεγάλη. Βασικό θέμα οι σχέσεις με NOVA και στην συνέχεια θα συζητηθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Με την αγωνία στο κατακόρυφο διεξάγεται αυτή την ώρα το ΔΣ αλλά και η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας. Μια συνεδρίαση που θα κρίνει πολλά, μην πούμε πως θα κρίνει τα πάντα, καθώς οι σχέσεις του Συνεταιρισμού με την NOVA, βρίσκονται σε οριακό επίπεδο.

Μένει να δούμε αν τελικά υπάρξει αυτός ο περιβόητος λευκός καπνός, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για το πρωτάθλημα. Μόλις λυθεί (και αν φυσικά) το θέμα με το συνδρομητικό θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση όπου και θα συζητηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την συνεδρίαση, από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Λίβας και Αγραφιώτης, από τον Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου και Παναγόπουλος, από την ΑΕΚ οι Λυσάνδρου και Καϊμακάμης, από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γακγκάτσης, από τον Παναιτωλικό ο Φώτης Κωστούλας. Από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μποροβήλος, από τον Απόλλωνα ο Κασναφέρης, από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χριστοβασίλης, από τον πανιώνιο ο Δάρας και από την ΑΕΛ ο Κούγιας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button