Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

“Δε φοβόμαστε την Τουρκία”

Οι νεαροί μπασκετμπολίστες Γιώργος Καμπερίδης και Κωνσταντίνος Καμπουρίδης μίλησαν για την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Eurobasket U18 τονίζοντας πως δε φοβούνται την Τουρκία.

Αναλυτικά τα όσα είπεαν:

«Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα και η ομαδική δουλειά», τονίζει ο Καμπερίδης, για να πιάσει το ίδιο σημείο αφετηρίας και ο Καμπουρίδης: «Η νίκη προήρθε από την άμυνα, την ομαδικότητα και στις δύο άκρες του παρκέ, αλλά και το πάθος που βγάλαμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε με όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για την ομαδικότητα ο παίκτης του Δούκα δήλωσε:

«Όλοι τα δώσαμε όλα για την νίκη. Αυτή ήταν που μας έσπρωξε όλους. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε:

«Ήταν μεγάλη η θέληση, η επιθυμία να βρεθούμε στους οχτώ. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που αρκετοί θεωρούσαν «αδύνατο». Ε, κι εμείς θέλαμε να δείξουμε πως είναι δυνατό. Ο καθένας έπαιξε για την ομάδα και έδωσε το 100% μέσα στο γήπεδο».

Ο Καμπερίδης για τη συνέχεια είπε:

«Ήταν στόχος η οχτάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επαναπαυθούμε. Αυτό σημαίνει απλά πως έχουμε έναν άλλο στόχο μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα με την Τουρκία».

Ο Καμπουρίδης μιλώντας για την πρόκριση είπε:

«Αυτό που έγινε είναι πως με την πρόκριση στους προημιτελικούς μας έφυγε το άγχος. Δεν θα υπάρχει στον αγώνα με την Τουρκία. Αυτό που θα υπάρχει σίγουρα και πάλι θα είναι η επιθυμία μας για νίκη και για τη νίκη θα παίξουμε, όπως σε κάθε αγώνα».

Για το αν φοβούνται την Τουρκία «Δεν τη φοβόμαστε. Είναι καλή ομάδα, το γνωρίζουμε, αλλά αν παίξουμε με πάθος και ενέργεια μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Κωνσταντίνος Καμπουρίδης επίσης είπε:

«Όλες οι ομάδες είναι καλές πια. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα όμως που να ξεχωρίζει. Θα βγάλουμε όλο το πάθος μας για μια νίκη απέναντι στην Τουρκία».

Ο Γιώργος Καμπερίδης δήλωσε:

«Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, παίζουμε με πάθος. Μπορούμε… Και μένει να το αποδείξουμε στον αγώνα με την Τουρκία».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button