ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φήμες για απόσυρση Μαρινάκη από τον ΔΟΛ»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ιστορικό συγκρότημα του ΔΟΛ που πλέον ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οπως αναφέρει το enimerosi24.gr, «είναι βέβαιο ότι σε πέντε (5) εργάσιμες από σήμερα το σύνολο των εργαζομένων στον ΔΟΛ θα απολυθεί και όπως τους προέτρεψε ο εκκαθαριστής να πάνε αμέσως στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας!».

Οι εργαζόμενοι που το προηγούμενο διάστημα κράτησαν ανοικτό το μαγαζί, σύμφωνα πάντα με το enimerosi24.gr, ενημερώθηκαν «ότι προς το παρόν δεν θα πληρωθούν τους δύο μήνες που τους οφείλουν οι τράπεζες (σ.σ.για την περίοδο του καθεστώτος εκκαθάρισης) και πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά τότε θα πληρωθούν τους δύο μήνες». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στους εργαζόμενους οφείλονται και 6 μηνιάτικα από την εποχή Ψυχάρη, εκ των οποίων τους επόμενους μήνες θα πάρουν 2 ή 3, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως άπαντες χάνουν το δικαίωμα της αποζημίωσης.

Ταυτόχρονα, η Εθνική τράπεζα έστειλε χαρτί άμεσης έξωσης στον ΔΟΛ και πάντα σύμφωνα με το enimerosi24 «κανείς από την πλευρά Μαρινάκη αλλά και τα στελέχη του ΔΟΛ που συνομιλούν επίσημα και ανεπίσημα με την πλευρά Μαρινάκη δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση στους εργαζομένους».

«Τέλος με βάση όλα αυτά και δεδομένης της σιγής ασυρμάτου από την πλευρά του νέου ιδιοκτήτη άρχισαν ήδη να διακινούνται φήμες ότι το μετάνιωσε και αναζητεί τρόπο απεμπλοκής και δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πληρώσει αν χρειαστεί και την όποια ρήτρα υπάρχει για να συμβεί αυτό.

Είπαμε αυτά είναι προς το παρόν στο επίπεδο της φημολογίας, αλλά όταν κάποιος καταβάλει 23 εκ. ευρώ για να εξαγοράσει το ιστορικότερο και πιο σημαντικό δημοσιογραφικό οργανισμό της χώρας και αμέσως μετά πρακτικά και ουσιαστικά εξαφανίζεται από την όλη διεργασία, ενώ σε λίγες μέρες θα υπάρχουν μόνο απολυμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας και ταυτόχρονα δεν υπάρχει πλέον και κτίριο, είναι λογικό στο μυαλό όλων να στριφογυρίζουν μόνο αρνητικές σκέψεις και σενάρια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button