Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μέσι: «Είναι σούπερ παίκτης ο Αντουάν Γκριεζμάν»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για το θέμα της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη ρήτρα για την αποδέσμευση του Γάλλου σταρ από την ομάδας Μαδρίτης. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του Γκριεζμάν ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα, ενώ 20 εκατομμύρια θα καταλήξουν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Αλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, αναγνωρίζει την αξία του Γάλλου επιθετικού και σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Βαρκελόνης, «Mundo Deportivo», τόνισε: «Ο Γκριεζμάν είναι ένας σούπερ παίκτης και σίγουρα η Μπαρτσελόνα θα ενισχυόταν με την απόκτηση του. Στη συνέχεια ο Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε για το «φλερτ» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Νεϊμάρ: «Ελπίζω πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button